Faillisement

Als contractspartij kunt u te maken krijgen met een niet betalende debiteur. Indien deze debiteur niet reageert op herinneringen en aanmaningen, kan het aanvragen van diens faillissement een effectief drukmiddel zijn om betaling af te dwingen. Om een faillissement te voorkomen, moet uw debiteur wel betalen. Onze advocaten hebben ruime ervaring in het incasseren van uw vorderingen middels het aanvragen van een faillissement.

Onze advocaten kunnen u verder begeleiden indien uw onderneming in onoverbrugbare financiële problemen verkeert. Een faillissement kan dan een oplossing zijn om te komen tot een nieuwe start van (afgeslankte) ondernemersactiviteiten. Graag begeleiden wij u bij een dergelijke doorstart, waarbij de geldende (anti-misbruik) regelgeving in acht genomen dienen te worden.

Natuurlijk kunt u ook contact met onze advocaten opnemen indien uw faillissement is aangevraagd. Onze advocaten kunnen namens u verweer voeren in een dergelijke faillissementsprocedure.

Bel nu 040-2040500 voor een persoonlijke kennismaking of stuur hier een mail om te worden teruggebeld. U kunt uw probleem ook op het contactformulier invullen.

error: Onze inhoud is afgeschermd