MKB

Door jarenlange ervaring in het bijstaan van ondernemers in het MKB segment, spreekt Kuijken Advocaten de taal van de ondernemer.

Of het nu gaat om incasso, arbeidsrecht, of contractenrecht Kuijken Advocaten is uw juridische partner. Onze ervaring leert dat een gedegen kennis van het bedrijf én de ondernemer resultaten oplevert. Meedenken met de MKB ondernemer staat voorop. Wij geloven hierbij in langdurige relaties.

Kuijken Advocaten staat MKB ondernemers graag bij op alle voor het MKB relevante rechtsgebieden. Kuijken Advocaten is een advocatenkantoor dat er voor u is voor:

  • advies over al uw vragen
  • het opstellen van contracten
  • als uw advocaat in een procedure bij de rechtbank

In het streven naar praktische en betaalbare juridische dienstverlening, biedt Kuijken Advocaten onder andere de volgende mogelijkheden:

  • voor een eerste advies is er het vrijblijvende kennismalingsgesprek
  • voor het maken van contracten legt u ons ter bewerking uw concept voor, of u geeft ons de hoofdlijnen van een te maken overeenkomst op
  • resultaatsafhankelijke prijsafspraken

Tarieven zijn vrij voor juristen en advocaten. Zoveel mogelijk per e-mail communiceren werkt kostenbesparend zonder ten koste te gaan van de juridische kwaliteit. Direct telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk. Kuijken Advocaten streeft er in haar hele organisatie naar om een betaalbaar uurtarief mogelijk te houden en de omvang van haar uren beperkt te houden.

Kuijken Advocaten wil de scherpte van de advocaat verenigen met de commerciële inslag van de ondernemer. Pragmatiek, no-nonsense en oplossingsgerichtheid staat voorop.

U heeft een advocaat nodig op een belangrijk moment: u zoekt een oplossing voor een juridische kwestie. Dat kan alleen als er een wederzijdse klik is in een samenwerkingsrelatie gebaseerd op vertrouwen. Daarom voeren we bij voorkeur eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vertellen hierin over onze aanpak en wat wij voor u kunnen betekenen.

U kunt gebruik maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij u niet de angst hoeft te hebben dat de meter gelijk gaat lopen. Wij gaan dan eerst in alle rust met u als ondernemer om de tafel zitten en stemmen in voorkomend geval een plan van aanpak af.

Als ondernemer wilt u ondernemen. Daarbij loopt u tegen uiteenlopende juridische zaken aan. Wij adviseren u hierover vanuit de mogelijkheid om volop te kunnen ondernemen.
Juridische risico’s brengen wij in kaart, zodat u zelf weloverwogen beslissingen kunt nemen. Bij Kuijken Advocaten is uw advocaat een juridische sparringpartner, een vertrouwenspersoon die u en uw bedrijf kent en in uw regio gevestigd is.

Bel nu 040-2040500 voor een persoonlijke kennismaking of stuur hier een mail om te worden teruggebeld. U kunt uw probleem ook op het contactformulier invullen.

error: Onze inhoud is afgeschermd