Ondernemingen

Als ondernemer of onderneming richt u zich bij voorkeur op de producten of diensten die worden verkocht. Dat is waar uw onderneming onderneming goed in is. Echter, de samenleving verjuridiseert steeds meer en daar krijgt ook u als ondernemer mee te maken. U krijgt als ondernemer of onderneming te maken met vragen en conflicten op tal van gebieden. Onze advocaten behartigen hierbij graag uw belangen, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Wij hebben ruime ervaring binnen de diverse aspecten en onderdelen van het ondernemingsrecht. Zowel waar het betreft het adviseren over contracten, samenwerkingsvormen, of dreigende geschillen, als waar het gaat om situaties waarbij u in rechte bent betrokken of u een juridische procedure moet starten om uw gelijk te halen. Onze advocaten begrijpen wat u als ondernemer bezig houdt en kunnen vanuit die achtergrond praktijkgericht adviseren. Dus geen langdradige adviezen, maar concreet met u samen aan de slag

De voornaamste rechtsgebieden waarmee u als ondernemer te maken kan krijgen zijn:

Bel nu 040-2040500 voor een persoonlijke kennismaking of stuur hier een mail om te worden teruggebeld. U kunt uw probleem ook op het contactformulier invullen.

error: Onze inhoud is afgeschermd